Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

26 Şubat 2010 Cuma










Öğretmen olmak işte bazen böyle kılıktan kılığa girebilmek de :)))

Hafta sonu biterken....2

Sanırım haftanın son yazısı olacak. Sabah içtimamızı tamamladık çok şükür. Herkes işine gücüne gitti. Akşam yemeği meselesi de yok , çünkü kızlar dışardalar bu akşam.

Kahvaltımı yaptım çoktan ama çay keyfi yapmak için Zuz'u bekliyorum... Bu gün dr kontrolü vardı, işe gftmeyecek, doğru dr dan bana gelecek. Kardeş kardeş oturacağız yine:)))

Hava kapalı bu gün, galiba biraz da soğuk.

Dün akşama Aşk-ı Memnu yayıldı. Bir şey bu kadarmı çekip uzatılır. Hadi bakalım daha nereye kadar çekeceksiniz. ülen bütün gece Adnan Efendinin eve gelip gelmeyeceği ile geçti. Ha böyle konuşuyorsan seyretme diyeceksiniz dimi, iyi de dengesizlik parayla satılmıyor ki, gidip çarşıdan alayım...

Yeni yol arkadaşım Haruki Murakami'nin Sahilde Kafka'sı. Kitap ilk sayfalardan iyice sardı beni. Zeyaaaa hani hiç sayfa kıvırmamışsın, valla kitabı alınca ilk ona baktım :)).Zeya ve Cancan kitaplığıma en çok katkıda bulunan kişilerdir.

Bu gün fikri mühim den bir yıllık diş macunumuz geldi . Colgate'in yeni çıkardığı Sensitive pro-relief , diş hassasiyetine karşı olan diş macunu bu. Fikri mühim üyelerine firmaların çıkardığı ürünleri ilk çıktığında gönderiyor. Bir yıl önce kedilicadı' dan duymuştum heheheh belki kendi bile unutmuştur. Nalan'dan dönerken durakta bekliyorduk o zaman söylemiştin canım benim:)))

Ben Zuz'u dr dan gelsin diye beklerken onun sesi Natilius Zara dan geldi, hey Allahım.

Şimdilik yazı bitsin ama yeni yeni düzenlemelerle karşınızda olucam yine.
Zuz geldi mi? Zara dan ne almış, Naziş'in Purim etkinliği nasıl geçmiş. Cadı oldu yine. Bir cadı bir kralice o da ortasını bulamadı heheheh. Gamse'nin semineri vardı kurumsal davranışlar ve iletişim hakkında , ne yapmışlar, yani bizim ev de hareket bitmez. Aylin, yıllar önce her anınız bir olay deyip teşhisini koymuştu bize zaten:))))