Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

30 Nisan 2009 Perşembe

Hırgız varrrrrr ve bu gün.

Çok eski arkadaşlarım bilir , biz 14 yıldan beri her 30 Nisanı teyzeler günü olarak kutlarız. Bu Gasme'nin herkesin günü var da neden teyzemin günü yok diye teyzesine yani Zuz'a armağan ettiği bir gündür ve hiç aksatmadan her 30 nisan da kutlanır ve ben de bunu her yıl blogda yazarım. Duyduk duymayın demeyin 29 Nisan teyzeler günü olmuş. Kutlu olsun teyzelere de keşke patentini alsaymışız ayol. Bi de arkadaşlar şu Adios reklamı da benden çalıntı heheheheh. Yav isterseniz eski yazılarıma bakın Adis hadi gidiyos lafı Naziş'e aittir isterseniz bakın şu yazıya. Hem de yazılı belge :)))))

Ben size her zaman demiyormuyum , görümcelerle aynı mahalle de oturmak süper diye. Alın işte iki görümcem tarafından bu gün süper ağırlandım. Okey partisimi yapmadık, gerçi hep benim kazanmam biraz ayıp oldu ama hehehehe, çayın yanında bi sürü lezzetli şeyler mi yemedik. Ama en güzeli ebegümeci kavurmasdıydı . Breh berh di yani. Ben de meraklıyımdır bu ot taifesine , çok makbule geçti yani.

Sabah Gamse ile öğlene kadar yattık. Dün Cancan beni silindir gibi ezdi geçti. Evde ikimiz yalnızdık. Attım yere koca bir battaniye , aldık önümüze emekleme oyuncağı koca totolu tırtılı. O önde müzik çala çala giderken bizde arkadan gittik hatta CANCAN beni geçti. . Bir de yeni bir sistem geliştirmiş karnı doyunca kaşığa bir vuruyor, içindeki kafana geçince anlıyorsun ki doymuş.

Bu gece kızların ikiside firari. Eve geldiğimde Naziş okuldan gelmiş ve Zuz'a konuşlanmıştı bile. Gamse de saç kestirmek için çıktı ve Tuçe'lerden telefon açtı biz kareoke oynuyoruz gece burada kalacağım dedi.

Ben şimdi biraz kitap okuyacağım. Yarın için programım dolu çoook eski arkadaşlarla yemek yiyeceğim çook eskileri konuşacağım. Geçen gün canım şekerimpembem bana bir yorum yazmış aynen şöyle ''.geçen günde sende ne var beni böyel canımı çektiren diye düşündüm ve buldum, hep bir sürü programın var yada her an olabilir, ama yataktan kalkıp kalkmamak tamamen kendi lüksün.işte ben bu durumuna bayılıyorum.'' .Okuyunca çok hoşuma gitti, he valla dedim aynen öyle ammmmmaaaaaaa bunun böyle olması içinde ben de çok çalıştım naberrrr. Yani atalarımızdan bir kamyoncunun dediği gibi , nazar etme ne olur, çalış seninde olur heheheheh.

Bu günlük de bu kadar, sanırım haftanın son yazısı olacaktır. Ama hiç belli olmaz bir gece ansızın gelebilitrimmm

Sanem yani çatlakkiremit, kıvırcıksaçlıkızdananotlar, yıldızlıfırça ve yorum formu onlar gibi olanlara ne yapsam etsem de yorum yazamıyorum yorumlarım uçuyor bir kaç gündür. Ne yapmalıyım anlamadım. Profil seçtim, yeniden giriş yaptım yok yok