Lalenin Bahçesi

Bir kırmızı Lale işte.
Kitap okumayı, sohbeti, sinemayı, İstanbul'u ille de Üsküdar'ı sever. Olmazsa olmazları ailesi, Zuz, Cancan ve denizdir.
Çok şiir okumaz ama okursa Atilla İLHAN ve Orhan VELİ okur. Paylaşmazsa görmüş gibi okumuş gibi hissetmez kendini...

3 Ekim 2007 Çarşamba

OLDU BU İŞ

Yavaş yavaş çözdük burayı. Hatta yorum almaya bile başladım. Önce klasik bir şablon seçmiştim. Kırmızı Lale dedik kendimize ama, yeşermiştik baya baya. Ama Gamze gelince eve -anne burası blogcudan daha basit, her şey hazır, eliniz altında, onu ara bunu ara yok deyince - vallaaa dedim. Oturdu anne şurayı şöyle burayı böyle yapalım dedi ve sayfa şimdilik bu hale geldi. Şimdilik diyorum daha çok oynarız biz. Çok da keyifli oldu. Aynı bloğa başladığımız ilk günler gibi oldu. Szi bilmezsiniz ama sanırım zeya hatırlar. O zamanlar allı pullu simli perili merili bir sayfam vardı. Üstte de hoş geldiniz yazısı:)). Aynı yeni gelinler gibiydi.
Bu akşamki Avrupa Yakasını izlediniz mi.?Bence felaket oldu. Yer yer izlemeye bile dayanamadım. Sanki her tipe bir manyaklık hali yapışması şart. Yeni tipleri başka başka rollerinde yani Gürgen Öz e Televizyon Makinesinde öfkeli kalabalık tiplemesinde ya da Binnur Kaya ya oynadığı tüm dizilerde, filmlerde bayıldığım halde; bura da tahammmül bile edemiyorum. Yaniiii bilemiyorum.
Hatırla Sevgili artık yavaş yavaş bizim dönemlere yaklaşıyor. Elveda Rumeli yi de tuttum. Kışlık dizilerim hazır :)) Ha bi deçak Sırtını izliyoruz. Dizimanya durumları var TV de . Geçen gün kuzenimle konuşuyorduk. İzlediklerimizin hiç biri tutmuyor.Söylediği diz isimlerini bile hiç duymamıştım desem inanın.
Yedi Numarayı hatırlayan var mı. Nalan hatırlar. Çünkü o hala izliyor Dubai'de. Onun TRT de oynadığı yıllarda Nazlı İzmir de öğrenciydi. Kocam da derdiki -Nazlının da keşke böyle bir ev sahibi olsa. Düşünsenize Nazlı yatakta kafasında al bu sütü , yat uyu , İstanbul pilici diyen bir garip kadın. Herhalde vık diye boğardı.
Evet böylece buradaki en uzun ve de kapsamlı yazımı yazmış oldum.

7 yorum:

  1. Bu hafta hergün dışarda olduğum ve olacağım için izlenen dizi sayısı sıfır. İş yemekleri, iftarlar gezenti oldum valla ben.
    Blogspot çok kolay değil mi? İnsan rahata çabuk alışıyormuş hemen alıştık :):)
    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. ooo herkes blogspotcu olmuş desene ya lale abla sana dedim şu google reklamlarını koy diye inat ettin koymadın çok şey kaçırdın yeni yerin hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. Sende mi KANKİ !!!!
    Beni tek bırakıp gitmek var mı?
    Hayırlı olsun güzel olmuş,
    Senin elin değmiş, zaten güzel olmaması mümkün değil,
    Bıçak sırtı favorilerim arasına girdi,
    Haklısın Avrupa Yakası konusunda
    Sadece yeni 2 tipe odaklandı dizi,
    Diğerleri figüran oldu,
    Hatırla sevgili de Ahmet uzattı ama, ben onun, Yasemin'e aşk dolu bakışlarını özledim,
    Hadi bakalım blogcuda ben ne kadar kalacağım
    Hayırlısı

    YanıtlaSil
  4. Ben geldiiiim:))

    Ben de alistim blogcuya, gerci hala cozemedigim bir kac sey var (mesela ben niye paragraf yapaiyorum, oysa Turkcede en dikkat ettigim seyldir , paragraf )...

    Neyse!Bilen varsa bana fisildasin:)

    Ben de eski sayfani az bucuk hatirliyorum.Biraz janjanliydi:))Simdi super olmus!

    Dizileri takip edemiyorum , burada saat farki bir saat oldugu icin o saate kadar sabredemiyorum.Ama Elvade Rumeli degisik bir dizi, bicak sirtinin oyunlari super ama bir kez olsun segredemedim.7 Numarayi 3 . tekrarinda hala segrediyorum desem.Otistik miyim acaba:)

    YanıtlaSil
  5. Sanırım herkes sıradan buraya taşınacak.Hayırlı olsun canım.Dizilerden Elveda Rumeli harika.Hepsi oyunculuklarını konuşturmuşla.2 manken hariç.Onların şiveleri bile komik duruyor,hele birde karşılarında Erdal Özyağcılar ve Şebnem Sönmez gibi iki usta oyuncu olunca.Ama bayıldım diziye.

    YanıtlaSil
  6. anneciğim bloğun vatana millete hayırlı uğurlu olsun

    YanıtlaSil
  7. Yeni yeriniz hayırlı olsun.Alışması biraz zaman alacak galiba.İki satır birşey yazıp göndermek için epey uğraştım. becerisizikliğm tuttu gece gece.

    YanıtlaSil

içinizden geldiği gibi yorumlayın ama unutmayın ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner:))